‘Bétera et Beca’ formarà a 14 joves durant l’estiu

La convocatòria estarà oberta fins el 20 de juny

Un total de 14 estudiants podran realitzar les seues pràctiques remunerades a l’Ajuntament de Bétera del 8 de juliol al 31 d’agost amb ‘Bétera et Beca’.

La Regidoria de Joventut ha invertit 13.301,80 euros en el programa municipal. “És fonamental que els joves adquirisquen experiència en les seues futures professions i continuen la seua formació complementant els coneixements teòrics amb labors de pràctiques en un lloc de treball real”, ha assenyalat l’alcaldessa Elia Verdevío.

L’objectiu que persegueix el Consistori amb la convocatòria d’aquestes pràctiques d’estiu és oferir una primera experiència laboral als estudiants beterenses en el seu àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació teòrica. Unes pràctiques per les quals percebran una remuneració mensual de 500€ bruts durant els mesos de Juliol i Agost.

“En concret, aquests joves s’incorporaran a exercir les seues funcions del 8 de juliol al 31 d’agost, un període en el qual volem donar suport a la formació acadèmica amb l’objectiu de donar-los l’oportunitat de treballar en l’Administració Local i decidir quin futur volen exercir”, ha explicat la regidora de Joventut, Diana Zaragozá.

Aquest programa, tal com ha indicat la regidora de Personal, Marisa Silvestre, “se suma a les polítiques de Recursos Humans que implementem des de l’àrea de Personal i que permeten als joves de Bétera una experiència professional a l’Ajuntament que serà molt interessant per a la seua posterior incorporació al mercat laboral”.

Gran varietat de titulacions

L’Ajuntament de Bétera ha oferit 24 Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatura o Llicenciatura o equivalents o màsters oficials de les Universitats.

Segons Zaragozá “aquestes pràctiques es realitzaran en les diferents dependències municipals i en les àrees d’Administració, Secretaria, Comunicació, Serveis Socials, Urbanisme, Agricultura i Sanitat”.

Inscripcions

Els estudiants interessats hauran de consultar les Bases publicades en la seu electrònica del Consistori així com accedir al tràmit d’inscripció sent requisits indispensables tindre 18 anys complits, posseir el veïnatge a Bétera i estar cursant ensenyaments oficials. La convocatòria estarà oberta fins el pròxim dia 20 de juny.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà