Bétera celebra amb orgull el Dia LGTBI+ amb accions a peu de carrer

orgull Bétera

El Punt Arc de Sant Martí s’ha instal·lat en el Mercat

“Bétera amb orgull” és el lema de la campanya que l’Ajuntament ha triat per a commemorar el pròxim 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+.

Aquest divendres es commemora aquest dia i el Consistori beterense ha volgut visibilitzar el seu compromís amb polítiques actives que garantisquen la inclusió i la diversitat social així com el respecte a totes les persones independentment de la seua orientació sexual o identitat de gènere.

“Volem promoure la tolerància i la igualtat a Bétera. Som un municipi divers que treballa en la construcció d’una societat més tolerant que convisca en diversitat i promoga la plena igualtat dels drets”, ha explicat l’alcaldessa Elia Verdevío.

Així, juntament amb la presentació en el ple municipal del 3 de juny, de la declaració institucional de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb motiu del Dia Internacional de l’orgull LGTBI per a la seua aprovació, l’Ajuntament de Bétera, a través de la seua regidoria de Dona i Igualtat ha preparat una campanya institucional dirigida a tota la ciutadania.

I ho ha fet amb la instal·lació d’un Punt Arc de Sant Martí en el Mercat en el qual s’ha repartit multitud de marxandatge amb els colors propis del col·lectiu.

Un punt que, tal com ha afirmat la regidor de Dona i Igualtat, Marisa Martínez, “és un espai d’informació i sensibilització a la ciutadania que se suma al treball que es realitza durant tot l’any sobretot en els centres educatius del municipi”. Unes accions de promoció encaminades cap a una societat diversa i respectuosa.

Al seu torn, des de hui al balcó de l’Ajuntament i de l’edifici de Casa Nebot llueix la cartelleria pròpia de la campanya que s’ha elaborat gràcies al treball de l’alumnat del Taller d’Ús de Disseny Gràfic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà