Els 14 estudiants del programa Bétera et Beca s’incorporen a l’Ajuntament

betera te beca

El consistori inverteix 13.301 euros

Donar a conéixer les possibilitats laborals que ofereix un Ajuntament de Bétera, generar una primera experiència laboral i permetre als joves estudiants aplicar els seus coneixements teòrics a la pràctica, és l’objectiu del Consistori amb la posada en marxa, un any més, del programa Bétera et Beca.

L’alcaldessa Elia Verdevío, la regidora de Joventut, Diana Zaragozá, i la regidora de Personal, Marisa Silvestre, han donat la benvinguda als 14 joves que des de hui i fins al pròxim 31 d’agost posaran en pràctica els seus coneixements en aquest entorn laboral.

“Aquestes pràctiques són un complement educatiu de la seua formació acadèmica d’un valor incalculable per al seu futur laboral. A més de que el seu treball durant aquests mesos és una labor molt important per a l’Ajuntament i per tant, per a Bétera. Adquirir destreses i habilitats professionals prèvies a l’accés al món laboral és una oportunitat per a tots ells”, ha assenyalat Elia Verdevío durant la benvinguda.

L’Ajuntament de Bétera ha invertit 13.301,80 euros perquè, tal com ha manifestat Zaragozá, “invertir en els nostres joves és invertir en el futur de Bétera. L’experiència positiva que extraiem cada any d’aquesta iniciativa ens anima a continuar invertint en la joventut, en la seua formació i en el seu futur professional. És fonamental, que les administracions locals ens impliquem i obrim portes als joves”.

Acolliment

La jornada laboral ha començat amb una recepció a la Sala de Juntes del Consistori on la regidora de Personal ha projectat una presentació per a donar a conéixer l’Ajuntament i el treball que es realitza dia a dia. Seguidament l’Alcaldessa i les dos regidors han conversat amb els estudiants i els han explicat els departaments i àrees a les quals estaran adscrits durant aquests mesos.

“Amb aquesta presentació de benvinguda busquem que els estudiants coneguen l’Ajuntament, la seua estructura organitzativa i el seu organigrama, així com el treball que es realitza diàriament”, ha explicat Marisa Silvestre. “Des de l’àrea de Personal hem estat treballant per a encaixar als candidats en llocs i departaments que foren en línia amb la seua formació i tindran en tot moment a personal de l’Ajuntament com a tutors. Aquestes pràctiques seran molt enriquidores per a ells i esperem que els aporten un valor afegit al seu currículum”.

Pràctiques d’estiu

Durant els mesos de juliol i agost aquests 14 estudiants de diferents graus, tant universitaris com de formació professional, i màsters exerciran funcions pròpies a les seues titulacions en les diferents dependències municipals.

Unes pràctiques mensuals que estan remunerades amb 500 euros bruts al mes i que realitzaran en les àrees d’Administració, Secretaria, Comunicació, Serveis Socials, Urbanisme, Agricultura i Sanitat amb l’objectiu de millorar els seus coneixements pràctics.

La preparació professional és fonamental, per això, Bétera ha posat en marxa aquestes pràctiques que segons Diana Zaragozá “anem continuar implementant perquè aquest tipus de polítiques municipals, dirigides a tindre una primera experiència laboral, milloren la futura trajectòria professional dels joves beterenses”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà