Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

Comencen les obres del nou col•lector des de l’antiga bàscula a l’Albereda

El cost dels treballs ascendeix a 63.333 euros que la Diputació de València ha concedit a l’Ajuntament de Bétera 

L’Ajuntament de Bétera ha començat les obres del nou col•lector des de l’antiga bàscula a l’Albereda. Les obres finançades per la Diputació de València están sent realitzades per una empresa de la localitat. El cost dels treballs ascendeix a 63.333 euros.

Les obres, que han començat esta mateixa setmana, consisteixen en l’execució d’un nou col•lector des de la zona de l’antiga bàscula fins a connectar amb el col•lector de l’Albereda.

Es preveu que el nou col•lector estiga acabat a meitat del mes de juny, segons l’empresa de Bétera que realitza les obres Giserco Innova.

La Diputació de València ha concedit a l’Ajuntament de Bétera una subvenció del Pla d’Actuacions Preparades (PAP) de 63.333 euros per a l’execució del projecte de renovació del col•lector.
 
La xarxa de col•lectors en el casc urbà de Bétera és, en la seva major part, una xarxa unitària molt deteriorada, ja que es tracta d’antigues sèquies o bé tubs que han anat perdent secció pel pas del temps i l’ús.

D’entre les zones que presenten habitualment problemes d’embussos, per aquesta deterioració esmentada, destaca la xarxa que discorre per l’Avinguda Vicente Cremades, en la qual en els últims anys s’han donat greus problemes d’embussos i problemes d’inundacions amb pluges.

Aquesta zona es correspon amb l’eix principal que travessa el casc urbà, es a dir, la carretera Burjassot- Torres-Torres, que és el vial utilitzat per anar cap a Nàquera o cap a Godella.

D’aquí la importància que la renovació d’aquest col•lector té perquè els problemes d’embussos o inundacions no afecten al nombrós trànsit que circula per allí, tant entre setmana, atès que és el camí que condueix a la Base Militar, com en caps de setmana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà