El SOS Bétera campió d’Espanya de socorrisme

L’equip va aconseguir la victoria en la categoria aleví

L’equip aleví del Club Natació SOS Bétera s’ha proclamat campió dels nacionals de socorrisme celebrats enMazarrón. El conjunt del Camp de Túria va aconseguir alçar-se amb la victoria després de sumar 500 punts en la classificació general.

Així mateix, el conjunt femení va batre el rècord d’Espanya en el relleu de 4 x 12.5m remolc de maniquí en piscina.

L’equip masculí, format per Andreu Hoyos, Shuhan Zhang, Sergio Cordero i Eric Melitón van aconseguir tres campionats d’Espanya en els relleus de piscina: 4x25m obstacles, 4x50m aletes i 4×12.5m remolc de maniquí.

Pel que respecta a l’equip femení, es va proclamar campió amb rècord d’Espanya en el 4×12.5m i subcampiones en 4x25m obstacles (Paula, Mar, Alba Lucas.i Júlia). En platja, les xiques es van proclamar, a més, campiones d’Espanya de Sprint. L’equip aleví femení, que el completaven Alba Brugada i Aitana Gil, es va proclamar subcampió d’Espanya en la classificació general.

El relleu socorrista mixt 4x50m de piscina (Andreu, Mar, Paula i Shuhan) va ser plata. Quant als èxits individuals, Andreu Hoyos va destacar amb quatre medalles (or en 25m remolc de maniquí, carrera nipper i eslalon costa, i plata en 50m obstacles).

Altres nadadors amb medalles individuals van ser Eric Melitón (plata en carrera nipper), Mar Lucas (bronze en 25m remolc de maniquí) i Júlia Chinchilla (bronze en eslalon).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà