Serra, Nàquera i Massamagrell reivindiquen la línia d’autobús

Donaria servei a més de 30.000 persones

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón i els alcaldes de Nàquera i Massamagrell, Damián Ibáñez i Pep Galarza, respectivament, s’han reunit este matí amb el secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Púliques i Vertebració del Territori, José Luis Ferrando, i amb la directora gerent de l’Autoritat de Trasnport Metropolità de València, María Pérez, per tal de reivindicar la línia d’autobús Serra-Massamagrell.

En una reunió celebrada a la conselleria, els tres alcaldes han manifestat la necessitat de restablir una línea que donaria servei a més de 30.000 persones.

La intermodalitat de Massamagrell és prioritària per a les localitats de Serra i Nàquera, ja que conectaria les dos poblacions amb la línea 3 de Metrovalencia, en Massamagrell.

D’esta manera, es donaria a les poblacions la possibilitat de connectar en transport públic amb els campus de Tarongers, la Universitat Politècnica de València i altres centres educatius de secundària. A més a més d’una connexió directa amb València i esta part de l’àrea metropolitana i els seus polígons industrials.

Esta demanda ha estat presentada per la Mancomunitat de Camp de Túria en les al·legacions al projecte de Servei Públic de Transport de Viatgers per carretera CV-103 València Metropolitana Nord-Oest.

Els ajuntaments de Serra y Náquera també han demanat l’augment de la freqüència de pas en l’autobús que conecta Serra amb Bétera i la línia de Metrovalència, especialment el cap de setmana, quan el servei és pràcticament inexistent.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Serra també ha reclamat la línea que unisca la urbanització Torre de Portaceli amb Bétera.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.