La crisis econòmica en el punt de mira de L’Assemblea de Joves del Camp de Túria

L’Assemblea de Joves del Camp de Túria enceta la campanya “Front les retallades, Unitat Popular”. Amb esta campanya es preten conscienciar des del col·lectiu als joves de la comarca sobre el que consideren l’origen de l’actual crisi econòmica.

Pau Tineo

L’associació juvenil denuncia l’actual sistema capitalista, per ser causant de “l’explotació de la majoria en benefici d’una minoria. Esta situació, s’està accentuant amb el profit que estan traient els governs espanyol i autonòmic, subordinats a les directrius dels bancs i grans empresaris, per justificar i aprovar les retallades més greus en els darrers temps en matèria laboral, sanitària i educativa”.

Davant d’esta situació, l’Assemblea de Joves del Camp de Túria han apostat per construir un moviment basat en la Unitat Popular per tal de “mobilitzar la societat i produir una alternativa social de base més justa, igualitària i raonable. En este sentit, realitzen un seguit de propostes de caire local tal com lluitar contra la temporalitat laboral, promoure cooperatives, incrementar la despesa social, garantir un dret real a l’accés a l’habitatge, iniciar activitats productives d’incerció i frenar l’aparició de empreses de treball temporal, entre altres propostes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà