A punt esports

El Portal d’Ocupació de la Mancomunitat gestiona 6.547 actuacions des del seu naixement

portal mancomunitat

S’han registrat en dos anys i mig 212 ofertes d’ocupació

La Mancomunitat Camp de Túria va posar en marxal’any 2018 el Portal d’Ocupació i Empresa. Un lloc on oferta i demanda es donaven la mà. Un portal que va veure la llum gràcies a l’Acord Territorial d’Ocupació, un programa dependent del departament de Promoció Econòmica i subvencionat per Labora a través de Fons Europeus.

Des que en 2018 va veure la llum aquest portal que casa ofertes d’ocupació, majoritàriament dins de la comarca de Camp de Túria, amb demandants d’ocupació (la gran majoria de la comarca) ha gestionat 212 ofertes d’ocupació. En el primer any de vida del portal es van registrar 52 ofertes; l’any passat la xifra va arribar quasi al centenar amb 98 i en el que portem d’any s’han comptabilitzat ja 62 ofertes d’ocupació.

Quant a les actuacions amb persones inscrites les xifres demostren que el Portal va convertint-se en un referent per a la cerca d’ocupació a la comarca. Des que va nàixer en 2018 les actuacions amb usuaris han anat augmentant cada any. En el seu primer any de vida el personal tècnic va realitzar 1.702 actuacions; en 2019 aqueixa xifra va pujar fins a les 3.115 i en el que portem d’any (de gener a juliol de 2020) esta xifra ja aconsegueix les 1.730 atencions.

En termes absoluts, les persones usuàries que hui endiaestanregistrades en el portal ascendeixen a 3.080; delsquals 1.817 han sigut o sóncandidats/es a alguna de les ofertes publicades.

A més, el Portal d’Ocupació i Empresa de la Mancomunitat Camp de Túria també disposad’unapartat per a formació. En aquests dos anys d’activitat s’han inscrit en diversos cursos i jornades 725 persones.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà