El Multiusos de Llíria es prepara per a la vacunació massiva del professorat

montaje sala vacunación Llíria

El procés començarà la vesprada del 16 de març fins el dia 18

L’Ajuntament de Llíria i el Departament de Salut Arnau de Vilanova estan ultimant els preparatius de condicionament de l’edifici Multiusos, on a partir de demà s’iniciarà la vacunació massiva de prop de 3.000 persones de centres educatius de les comarques de Camp de Túria, la Serrania i el Racó d’Ademús.

El triatge es realitzarà en l’hall de l’edifici i la vacunació en la sala d’actes. La injecció de les dosis començarà la vesprada del 16 i es desenvoluparà fins al dia 18 de març. 

A la capital del Camp de Túria, rebrà la vacuna personal de centres educatius d’Ademús, Alpuente, Aras de los Olmos, Benaguasil, Benissanó, Bétera, Bugarra, Casinos, Chelva, Domeño, Llíria, Losa del Obispo, Marines, Olocau, la Pobla de Vallbona, San Antonio de Benagéber, Titaguas, Tuéjar i Villar del Arzobispo.

Les persones hauran d’accedir al centre pel carrer 8 de Març i eixir pel Pla de l’Arc. Igualment, s’haurà de respectar les senyalitzacions i indicacions del personal voluntari per a mantindre la distància de seguretat així com complir amb el protocol sanitari. 

Preparación vacunación Multiusos Llíria
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà