Compromís afirma que les inversions de l’Estat en la comarca són un insult als seus veïns

Compromís presenta esmenes als PGE de l'estat per a 2014

La Coalició Compromís ha presentat diverses esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per a 2014 per a la comarca del Camp de Túria, per valor de 10 milions d’euros. A més, el diputat d’esta formació al Congrés, Joan Baldoví, a titllat “d’insult a la ciutadania del Camp de Túria” les noves partides pressupostaries aprovades i ha afirmat que els veïns d’esta comarca “reben al voltant de 100 euros menys per habitant que la mitjana estatal”.

 
I.G.

A més, Baldoví ha criticat l’actitud del PP de la comarca de “negar-se a presentar cap esmena que millore la qualitat de vida dels seus ciutadans” i ha indicat que “reclamem unes inversions que entenem que són necessàries per a aquesta comarca en àmbits com la depuració d’aigües, agricultura, medi ambient i reforestació”.

Mentre, el portaveu d’esta formació política al Camp de Túria, Paco García, ha reclamat una inversió de dos milions d’euros per a millorar el servei de depuració d’aigües residuals i ha denunciat la situació de “saturació” de la depuradora comarcal i la “necessitat d’ampliar la xarxa de col·lectors”. Altra inversió que García ha reclamat, ha estat la dotació de 4 milions d’euros per al manteniment i gestió del parc Fluvial del Túria i la zona boscosa i de ribera del riu.

 

Finalment, aquesta formació política ha exigit la dotació d’una partida pressupostària de 4 milions d’euros per abordar les obres del Canal Principal de Llíria. Unes obres compromeses des de fa anys i que s’han quedat a zero en la previsió del Govern per a 2014.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà