EUPV del Camp de Túria defensa els drets de la dona i critica la llei de l’avortament

 

Des d’EUPV del Camp de Túria, aprofitant la celebració de la setmana de la Dona, es defensa i es reivindica el dret a avortar. La formació esquerrana considera la llei de l’avortament com un atac als drets de les dones i una vulneració de la llibertat i la igualtat entre tots els éssers humans.


Jesús Pérez

Neus Carrasco, responsable de l’àrea de la Dona i de Benestar Social d’EUPV a Bètera, critica que des del govern central, amb l’excusa de la crisi econòmica, s’estan deconstruint els avanços fets en eixe camp fins ara.

Carrasco reivindica que el dret d’una dona a decidir si és mare o no, és d’ella i no pot ser “objecte d’intercanvi amb els estaments religiosos i socials més reaccionaris”. A més també lamenta que les successives i respectives lleis aprovades estan comportant una repressió dels valors de l’autonomia de les dones.

La responsable de l’àrea de la Dona d’Esquerra Unida reprova que a l’assignatura de religió s’excloga l’ensenyança de l’educació sexual i reproductiva i denúncia que es vol instaurar “un model caducat de dones obedients i submises”.

Per això, des d’EUPV de Camp de Túria es demana que no s’atempte contra els drets de les dones, que no es tramite una llei que consideraria l’avortament com un delicte i que qualsevol dona que vulga avortar, ho puga fer lliurement en la sanitat pública de tot el territori espanyol.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà