13 detinguts en una operació antidroga a Benaguasil, l’Eliana i València

Durant l’operació s’han realitzat 11 registres

La Policia Nacional ha desarticulat a un clan familiar que venia substancies estupefaents des del seu domicili a València i ha detingut a tretze persones, set homes i sis dones d’entre 23 i 50 anys, com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.

Durant l’operació s’han realitzat 11 registres, en els quals es van intervindre 281 grams de cocaïna, 3.016 grams de marihuana, 271 grams d’haixix i 52.674 euros, a més d’or, un punyal, un matxet i una mini taser, segons fonts policials, que indiquen que un dels detinguts està reclamat per diversos jutjats de València per al seu ingrés a la presó.

Les investigacions es van iniciar en rebre els agents la informació que un clan familiar podria estar venent substancies estupefaents des del seu domicili a València.

Els agents van comprovar que un matrimoni venia des del seu propi domicili substancies estupefaents i fins i tot derivava vendes a casa del seu fill i nora, els quals vivien en el mateix carrer, on a més comptaven amb un pis de guarderia de les substàncies de la qual es feia càrrec una dona.

També van esbrinar que la nora aprofitava el seu estat de gestació, minimitzant així qualsevol actuació policial, per a traslladar-se al final de Benaguasil, on es proveïen de les substàncies.

Després d’aquestes noves dades, els investigadors es van centrar en identificar al proveïdor del clan i van ser identificats dos homes encunyats entres sí, el proveïdor i subministrador de la substància estupefaent, que posseïen un domicili en el qual guardaven la substància.

Com a última fase de la investigació van identificar a altres dos compradors/venedors als quals els proveïdors de Benaguasil també subministraven substàncies, els quals es dediquen a la menuda en L´Eliana.

La investigació va culminar amb els registres simultanis de tots els domicilis dels investigats, a València capital, Benaguasil i L´Eliana, que va comptar amb la participació del Grup Operatiu Especial de Seguretat (GOES) de València.

Segons les fonts, es continuen l’anàlisi de tota la documentació intervinguda en els domicilis i no es descarten noves investigacions.

Els detinguts, quatre d’ells sense antecedents, han passat a disposició judicial, decretant presó per a quatre d’ells.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà