Metrovalencia restitueix la circulació entre l’Eliana i Llíria aquest dijous

metro lliria

Començaran els treballs en el tram entre Les Carolines-Fira i Fuente del Jarro

Metrovalencia restituirà la circulació entre L’Eliana i Llíria aquest dijous 4 d’agost després de finalitzar les obres de renovació de via que han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre totes dues estacions des del 25 de juliol.

Des d’aqueixa mateixa data, començaran els treballs en el tram comprés entre Les Carolines-Fira i Fuente del Jarro, també de la Línia 2 de Metrovalencia, trajecte que serà servit per autobusos fins al 21 d’agost, quan està previst que finalitzen els mateixos i es puga tornar a la circulació ferroviària habitual un dia més tard.
La resta d’actuacions en altres línies finalitzaran el 31 d’agost i permeten una millora en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat, segons informa FGV.

En la Línia 1 (Castelló-Bétera) els treballs previstos afecten des del 25 de juliol al 31 d’agost en el tram Alginet-Castelló i del 8 d’agost al 31 d’agost a la connexió entre Empalme i Bétera.

En la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) els talls del servei van començar el 25 de juliol i es prolongaran fins al 31 d’agost entre les estacions de Rafelbunyol i Alboraia Peris Aragó.

FGV demana disculpes per les molèsties que puguen ocasionar aquestes obres i es recomana als usuaris que s’informen del pas dels trens, de la ubicació de les parades dels autobusos i de les freqüències dels mateixos en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en xarxes socials i l’App oficial.

En cada estació de metro, FGV ha previst informadors per a facilitar l’accés a les parades d’autobús i realitzar transbord, atés que algunes d’aquestes parades, per impossibilitat física d’accés dels vehicles, no es troben en la pròpia estació del tren.
Per a executar aquestes actuacions la Generalitat ha pressupostat més de 32 milions d’euros, IVA inclòs, amb l’objectiu de renovar diferents trams d’aquestes línies i aconseguir una millora substancial del servei ferroviari en matèria de seguretat, comoditat i puntualitat.

Amb aquesta intervenció, la primera fase de la qual es va realitzar a l’abril d’enguany, s’actua sobre aparells de via i passos a nivell, amb trànsit de vehicles, encara que també per als vianants i entre andanes.

Aquestes actuacions s’han previst amb la finalitat de fer front a la deterioració que pateixen aquests elements, provocat pel pas del temps i les condicions climatològiques. Tant els aparells de via com els passos a nivell són els punts de la xarxa que majors problemes generen al servei de manteniment, per la qual cosa requereixen ser reemplaçats a curt o mitjà termini.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà