La Mancomunitat posa en marxa ajudes per a persones desocupades majors de 45 anys

seu mancomunitat

Les 15 persones seleccionades començaran dilluns que ve 26 de setembre en la seu de Llíria

La Mancomunitat Camp de Túria posa en marxa un nou projecte d’orientació i formació destinat a persones majors de 45 anys que siguen parades de llarga duració. És a dir, necessitaran estar donades d’alta en Labora almenys 12 mesos en els últims 18.

Les 15 persones seleccionades començaran dilluns que ve 26 de setembre en la seu de la Mancomunitat a Llíria. Durant uns vuit mesos les participants assistiran a sessions de 4 hores de duració que se celebraran als matins amb l’objectiu d’ampliar coneixements i habilitats que permeten la inserció laboral d’aquestes persones.

La metodologia de treball serà a través de sessions individuals, sessions grupals, tallers, seguiment i acompanyament en orientació i formació específica en habilitats digitals orientat sempre a la cerca activa d’ocupació.

Si vols participar en el procés de selecció pots contactar en els números de telèfon 664533570 i 627645042. La selecció de les persones es farà del dijous 15 al dimarts 20 de setembre. Els assistents podran rebre beques i ajudes per assistència; ajudes al transport i ajuda a la conciliació.

Es tracta d’una iniciativa que es duu a terme gràcies a la col·laboració de Labora i és finançada per la Unió Europea a través dels fons Next Generation. La Mancomunitat Camp de Túria posa a la disposició de les persones desocupades un portal d’ocupació i personal tècnic que acompanya en la cerca activa d’ocupació.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà