La Mancomunitat organitza el Camp de Túria Urban Day

jovenes mancomunitat

A la Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve

La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat al costat de l’IVAJ el Camp de Túria Urban Day, celebrat el passat dissabte a la Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve, que ha reunit joves de la comarca.

La cita ha comptat amb la participació de figures espanyoles del parkour: Shifer i Cosmin dels What! i Gabriela Ciobotarasu i Carles Vera de l’escola Motion Academy, els qui han fet una demostració de les seues habilitats i han oferit una masterclass de parkour a les persones assistents. A més, els joves també han pogut gaudir d’entrenament lliure d’aquest esport urbà.

El programa també incloïa ‘Cultura urbana Let’s Grow’ que donava espai a més esports urbans com el slackline, el ball urbà i el grafiti de la mà de l’associació cultural valenciana Let’s Grow. Gràcies a ells la casa de la joventut s’ha omplit de música i color amb el mural participatiu de grafiti que han pintat les persones assistents al llarg de tota la jornada.

La presidenta la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, ha destacat que “ensenyar a la joventut que eixir de les seues cases i compartir esport urbà i art amb altres persones els beneficia moltíssim i és una cosa que s’ha de fomentar des dels municipis i des de la Mancomunitat”.

També ha sigut present la regidora de joventut de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, María Elisa Plano, que ha declarat el Urban Day com “una forma estupenda d’acostar als joves el parkour, el break i el grafiti i ensenyar-los altres formes d’oci”.

L’esdeveniment ha finalitzat amb una sessió de reptes de parkour en la qual hi ha hagut premis i regals per als i les participants, els qui han gaudit del final de la jornada conversant sobre les seues experiències en l’esport i art urbà i els valors que aporten als joves.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.