Els alumnes de Batxillerat de Olocau, Marines i Gátova tindran transport gratuït

A partir del 9 de gener

El estudiants de Batxillerat de Gàtova, Marines i Olocau tindran transport gratuït a partir del pròxim 9 de gener després d’un treball conjunt entre les famílies, l’institut Camp de Túria i els ajuntaments implicats.

Aquesta mesura ha sigut sol·licitada tant per les famílies, com pels ajuntaments com per l’Institut de Camp de Túria de Llíria davant els problemes de transport de l’alumnat de Batxillerat i davant la falta de transport públic que dificultava l’accés al centre educatiu públic.

Així, a la volta de les classes el mes vinent de gener, les famílies tindran la tranquil·litat que els seus fills i filles podran accedir al centre educatiu en transport públic, la qual cosa facilitarà la conciliació familiar i laboral de les famílies.

La Conselleria d’Educació ha concedit l’ampliació de places en els autobusos i el desdoblegue en la ruta a Gàtova també ha permès que l’alumnat de 1r i 2n de l’ESO puguen tornar als seus domicilis a partir de les 14 hores i no a les 15 hores com estava establit.

“Estem davant una bona bona notícia que tots arrepleguem amb alegria. A més, a partir del curs 2023-2024 l’alumnat de Batxillerat tindrà transport gratuït per llei, gràcies a l’aposta de la Generalitat en el món rural”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà