Doblet de l’Edeta en la Carrera d’Arbres i Castells

arboles y castillos 2023
FOTOS: PAU TINEO

Galería de fotos de l’etapa de Llíria

La XIII edició de la Carrera Arbres i Castells ha arribat a la seua fi. Un total de 31 equips han disputat aquesta prova per equips única que recorre la comarca de Camp de Túria. Els corredors i les corredores han disputat més de 100 quilòmetres en 9 etapes, amb distàncies entre els 5 quilòmetres de l’etapa més curta i els quasi 19 quilòmetres de la més llarga.

Proves d’asfalt, de muntanya, combinades, algunes més exigents i altres amb menor grau de duresa s’han intercalat en un recorregut que ha cercat potenciar a través de l’esport la grandesa d’una comarca situada entre dos parcs naturals com són la Serra Calderona i el Riu Túria alhora que s’ha donat a conèixer el nostre patrimoni natural, històric i cultural.

arboles y castillos 2023

El Edeta Femení s’ha proclamat campió de la categoria Absoluta Femenina seguides de l’equip Corremón Trail 2. Quant a la categoria Absoluta Masculina, Edeta Masculí ha pujat al més alt alt del calaix, després d’ells SDUPV i Pechito’s Team.

A més, l’etapa regna de la prova que s’ha disputat hui entre Olocau i Gàtova ha sigut també la celebració del Campionat Autonòmic Universitari de Trail (CADU). 14 quilòmetres recorrent el cor de la Serra Calderona i que han proclamat campions a Rocío Calabuig de la UPV i Óscar Bou de l’UJI.

El podi per universitats ha sigut primer UJI; després Politècnica de València i en tercera posició la Universitat de València.

arboles y castillos 2023

La fi de festa i lliurament de premis ha tingut lloc al Parc del Real de Marines. Una paella gegant per a 600 persones ha posat el fermall d’or a un cap de setmana únic a Camp de Túria.

Al mateix temps, s’ha fet lliurament dels trofeus del Circuit de Carreres Populars Camp de Túria 2022.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà