La Generalitat ampliarà el servei nocturn de Metrovalencia per a este cap de setmana

metrovalencia

El servei diürn de metro de les línies 1, 2 i 9 es reforçarà aquest cap de setmana de 10.30 a 21 hores

La Generalitat ampliarà aquest cap de setmana el servei nocturn de Metrovalencia fins a les 3.30-4 hores de la matinada, aproximadament, pel centre de la ciutat per a facilitar la mobilitat que es produirà el divendres i dissabte degut a la celebració dels concerts de les Falles 2023.

El servei denominat ‘A la lluna de Metrovalencia’ el presta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) els divendres, dissabte i vespra de festius en el metre i tramvia fins a les 2.30 hores aproximadament pel centre de la ciutat, que en aquesta ocasió es prolongarà fins a les 3.30 h/4 hores perquè les persones assistents als concerts puguen tornar als seus domicilis després de les actuacions.

Els destins més freqüents de les línies de metro seran Paterna, Seminari i Torrent Avinguda, en el cas de les línies 1 i 2, mentre que Rafelbunyol, Torrent Avinguda, Marítim i Aeroport, ho seran en les línies 3, 5, 7 i 9. No obstant això, els últims trens de la L1, L2 i L9 arribaran fins a Bétera, Llíria i Riba-roja de Túria, respectivament, a més dels quals circulen habitualment en el servei nocturn del cap de setmana.

Els concerts, que se celebraran de nou en el passeig de l’Albereda a l’altura de la rotonda pròxima al Jardí de Vivers, congregaran a milers de persones.

El divendres actuaran Fangoria, Miss Caffeina, L’Habitació Roja, Nancys Rosses, Chimo Bayo, Fat Gordon, La Luisi, Marien Baker i Tania Bayo. El dissabte serà el torn de Zoo, La Fúmiga, Nonai Sound, Pupil·els, Prod Dj, Colomet, Dj Lauder, Salva Gómez, Víctor Pérez i Carlos Areces & Anibal Gómez Dj.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà