Jornada de Portes Obertes de Prisma en Riba-roja

Prisma ribarroja

Usuaris, famílies i responsables polítics es donen cita en La Botaia

El recurs Prisma està de celebració. Ahir va celebrar a Riba-roja de Túria una jornada de portes obertes on usuaris, les seues famílies i responsables polítics es van donar cita a l’aula.

Una manera de posar en valor el treball que fa dia a dia l’equip de professionals que s’esforça a aconseguir que aqueixes persones siguen capaces d’inserir-se en la societat, de no estar tancades a casa i que tinguen motius per a eixir cada dia de la seua casa. El recurs Prisma que la Mancomunitat Camp de Túria va posar en marxa fa anys a Bétera, Vilamarxant, La Pobla de Vallbona i Riba-roja de Túria dona suport a 15 persones en cada municipi.

La jornada de portes obertes va servir per a mostrar les noves instal·lacion son fan classe, per a conèixer els nous recursos informàtics que podran utilitzar a les aules com són tauletes individuals i la nova furgoneta amb capacitat per a 9 persones i que facilitarà la comunicació i interacció amb la resta de grups PRISMA i la possibilitat de noves excursions.

La cita va comptar amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, Lola Verdeguer i de la Direcció Territorial de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Consol Barbera.

Una vesprada molt emotiva que va servir per a posar en valor l’esforç i el treball que es fa des del supramunicipal per a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental i la de les seues famílies. Celda va avançar que en els pròxims mesos s’obriran nous PRISMA a Marines i l’Eliana, “encara que no cobrirem la totalitat de la demanda existent a Camp de Túria continuarem millorant el benestar de la nostra ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà