El PP lamenta la renúncia de la multinacional americana a instal·lar-se a Llíria

mazzolari

L’Ajuntament assegura que s’està buscant nous terrenys a Llíria després de descartar Carrasses

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari,ha denunciat que la “incapacitat” de la Generalitat i del Govern a l’Ajuntament de Llíria, ha fet que el polígon de Carrases perda la instal·lació d’una gran empresa americana.

Mazzolari s’ha pronunciat a través d’un comunicat d’aquesta manera després de la reclamació a l’Ajuntament de Llíria per part de l’empresa americana Edwars Lifesciences de 99.000 euros, en concepte d’aval, després de trencar-se el compromís de la instal·lació d’aquesta empresa en el polígon de Llíria.

Mazzolari ha lamentat “l’engany” durant la campanya electoral del president Ximo Puig i de l’alcalde de Compromís, Joanma Miguel, que van anunciar l’arribada d’aquesta empresa multinacional per a la fabricació de dispositius cardiovasculars i respiratoris, un acord “gens clar”, tal com s’ha vist ara.

Llíria perd l’arribada de 1.600 ocupacions

Mazzolari ha criticat que “Llíria i la Comunitat Valenciana han perdut una oportunitat d’or per a impulsar la creació d’ocupació i la competitivitat del nostre territori amb la fugida d’aquesta important empresa” i ha recordat que “amb la renúncia de la implantació de l’empresa americana a Llíria s’han perdut 1.600 llocs de treballs directes i 4.000 indirectes”.

La portaveu popular ha assegurat que “el Govern de Compromís-MOVE i PSOE a Llíria només porta reculada, és una ruïna per a la ciutat” i ha assegurat que “Llíria mereix molt més, no un Govern incapaç de tancar un acord, amb tot el que la nostra ciutat pot oferir”.

Fonts funicipals consultades per InfoTuria.com han assegurat que les negociacions amb l’empresa continuen obertes i s’està buscant una nova ubicació dins del municipi.

Quant a la devolució de l’aval han assegurat a aquest periòdic que es correspon amb la parcel·la situada en el polígon de Carrases, on estava previst la instal·lació de la fàbrica.

En aquest sentit, des del govern local desmenteixen la informació feta pública pel Partit Popular i asseguren que no solament s’instal·larà aquesta empresa a Llíria si no moltes altres en les zones industrials de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà