Ciarán deixa ratxes de 90 km/h a Bétera i Llíria i tomba un arbre sobre un vehicle a Riba-roja

Vilamarxant tanca els parcs públics

La borrasca Ciarán ha deixat ratxes de vent de fins a 93 quilòmetres per hora en Bétera i de 90 a Llíria en la comarca de Camp de Túria.

El vent ha obligat als bombers de Chiva a intervindre per a la retirada d’un arbre sobre vehicle a avinguda del transport de Riba-roja de Túria, han actuat bombers de Chiva.

El sinistre ha provocat només danys materials en el turisme sobre el qual ha caigut l’arbre, però no hi ha hagut que lamentar danys personals.

Amb motiu del fort temporal l’Ajuntament de Riba-roja va tancar al públic els parcs públics del centre urbà i urbanitzacions, el Cementeri Municipal i les instal·lacions esportives a l’aire lliure.

L’Ajuntament de Vilamarxant tambè ha decidit tancar els parcs públics del municipi per l’alerta meteorològica fins a un altre avís.

arbol viento

Degut a l’alerta per forts vents tambè han quedat suspeses les activitats esportives a l’exterior en les instal·lacions municipals de l’Eliana, Llíria i Nàquera.

Fins a les 17:15 hores els bombers del Consorci de València han rebut 93 avisos relacionats amb el temporal de vent. D’ells, 35 són per caiguda d’elements a la via pública com uralites, cartells, planxes, 30 per caiguda d’arbres i branques, i altres huit per sanejaments de cornises de façanes.

A més, vora 20 avisos d’incendis de vegetació, agreujats hui per les fortes ràfegues de vent.

La Generalitat ha demanat a la ciutadania que extreme la precaució davant l’alerta i ha demanat que no s’isca de casa si no és necessari; allunyar-se de cases velles o en mal estat, i no circular amb el vehicle propi i utilitzar el transport públic.

També s’insta a evitar murs i tanques publicitàries; no transitar per parcs o avingudes arbrades ni passar per davall de bastides o edificis en construcció; no acostar-se a passejos marítims, espigons o penya-segats, i abstindre’s de practicar qualsevol tipus d’esport nàutic, entre altres recomanacions.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà