La Diputació renovarà la senyalització de les carreteres de Bétera-Serra

carreteras diputacion

Licita les obres amb un pressupost de 1,2 milions

La Diputació de València destinaràmésd’unmiliód’euros a la renovació integral de la senyalitzacióhoritzontal i l’abalisament de les carreteres de la demarcació Bétera-Serra, ambl’objectiu de millorar la seguretat. L’àread’Infraestructures que dirigix la vicepresidenta segona, Reme Mazzolari, ha posat en marxa la licitaciód’unprojecte que comptaamb un pressupost de 1.181.000 euros i que contempla diferentsactuacions en les carreteres de la demarcació.

En paraules de Mazzolari, “estes obres són tan importantscomqualsevolaltra que realitzemamb la finalitat de reforçar la seguretatviària en la nostraxarxa provincial, la qual té prop de 2.000 quilòmetres de carreteres, ja que es tracta de renovar una senyalització la visibilitat de la qual i bon estatés imprescindible per a facilitar la conduccióalsusuaris”.

La demarcació Bétera-Serra és una de les sis en les quals es dividixl’àrea de Carreteres de la Diputació, i inclouvies que connectenmunicipiscom València, Manises, Riba-roja, Bétera, Serra, Benaguasil, Gàtova, Sagunt, Massamagrell, Puçol i Rocafort, entre altres. “Sóntraçatsmoltutilitzatstantpelshabitantsd’estosmunicipiscom per persones que es desplacen a estos zoneselscaps de setmana i períodesvacacionals, i també en eixidespuntuals que inclou un nombre elevat de ciclistes”, explica la responsable de Carreteres.

Actuacions en diferents carreteres

Les obres que ixen a licitacióinclouen la renovació de bandes, fletxes, símbols i lletres en totes les carreteres de la demarcació, aixícom la millora de la senyalitzacióhoritzontal ja existent en vorades de glorietes i illetes i ramals de totes les vies de titularitat provincial en esta demarcació que abarcamunicipisdel’Horta i part del Camp de Túria i el Camp de Morvedre.

També estanincorporatsaltrestreballscom la instal·lació de bandestransversalsd’alerta en la CV-311, en concret en l’accés a Tendetes des d’Alboraia, i la renovació de la senyalització vertical existent i la col·locaciód’elementsnous en la mateixa carretera. Al mateixtemps, es durà a terme la reposició de panellsdireccionals en altresviescom la CV-334, la CV-328 i la CV-331.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà