La Pobla proposa un cicle de música dedicat a Ovidi Montllor en diferents pobles de la comarca

Reunió dels regidors de Cultura de Camp de Túria a la Pobla de Vallbona per a organitzar activitats conjuntes

Els regidors de cultura dels diferents municipis de Camp Túria s’han reunit este matí a l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona per tal de posar en comú propostes i activitats culturals i de promoció i ús del valencià. Està previst fer un cicle de música dedicat a Ovidi Montlllor en diferents pobles de la comarca.

Els regidors de Cultura i Música de la Pobla de Vallbona, Beatriu Palmero i Fran Esteban, han proposat la creació d’un cicle de música dedicat a Ovidi Montllor que es duria a terme en diferents pobles de la comarca.  Una proposta que «ha sigut molt ben rebuda pels representants de la resta de municipis de Camp de Túria«.

Un altre dels «punts clau» d’esta reunió és l’extensió de les Agències d’Ús i Promoció del Valencià. Actualment només la Pobla de Vallbona i Llíria disposen d’estes oficines però altres municipis de la comarca estan ja treballant per a posar-les en marxa.

Donat que l’Agència de Promoció del Valencià (AVIVA) de la Pobla de Vallbona té més de 10 anys d’experiència, «serà des d’ací  des d’on es  donarà suport i assessorament  a la resta de municipis per a la apertura  d’estes oficines de promoció lingüística».

Estan previstes noves reunions comarcals «per a reforçar els lligams entre els pobles i potenciar així les activitats culturals a la comarca».

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.