El Consorci València Interior destina 28 milions a tractar els residus en 61 municipis

consorcio

L’assemblea aprova els pressupostos per a 2024

L’assemblea del Consorci València Interior (CVI) ha aprovat els pressupostos per a 2024 per un import de 28.693.521,37 euros per al tractament dels residus de 61 municipis de cinc comarques d’interior de la província de València.

Aquest òrgan ha acordat també el nou conveni amb el Consorci de Residus COR-V5 pel qual es valoraran i eliminaran residus domèstics de les comarques del sud de la província de València, per un import d’1.078.000 euros.

L’acord contempla el depòsit d’un màxim de 40.000 tones a l’any de residus als complexos de Llíria i Caudete de las Fuentes, procedents de les comarques de la Costanera, la Canal de Navarrés, la Safor, la Vall d’Albaida i la Vall d’Aiora-Cofrents.

El conveni té una validesa de tres anys (de l’1 de juliol de 2024 a l’1 de juliol de 2027) i durant aquest període es tractaran tant els residus urbans mesclats com la Fracció Orgànica Recollida Separadament (FORS), ha informat el Consorci.

La proposta s’ha realitzat a petició del COR-V5, atés que en l’actualitat manquen d’instal·lacions en el seu àmbit geogràfic per a valorar i eliminar els seus residus, sent aquesta una solució transitòria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà