Èxit de la festa de l’esport comarcal escolar

deportes manco

Gran participació en les finals de les lligues intermunicipals

Les lligues intermunicipals d’esport organitzades per la Mancomuniat Camp de Túria han celebrat a Bétera i Riba-roja, amfitrions enguany, els esdeveniments finals de les lligues de Futbol 8 querubí i Tennis.

El poliesportiu de Bétera va acollir les finals de la lliga intermunicipal de Futbol 8 querubí. Una lliga finançada íntegrament per la Mancomunitat Camp de Túria i organitzada per l’ens supramunicipal amb l’ajuda dels equips participants i dels ajuntaments.

En l’esdeveniment es van donar cita 10 equips de la comarca: SA Benaixeve CF, CF Marines,UD Bétera, Llíria UD, FBAC Benaguasil, Vilamarxant CF, FC Benaguasil, Atlètic Vallbonenese i els equips A i B del Racing Riba-roja.

En total més de 150 xiquets i xiquetes que van gaudird’unmatíd’esport en les quals se’ls va fer lliurament d’un diploma, una medalla i una tovallola a tots. A més als equips se’ls lliure una copa i material esportiu (pilotes, cons, petos i xarxes) agraint la seua participació. T

L’Ajuntament de Bétera va repartir taronges i iogurts líquids gràcies a les empreses Habite Holstein ramaderia i Taronges del Carmen.

A l’acte va acudir l’alcaldessa de Bétera Elia Verdevío, acompanyada per una representació de la corporació municipal, María Benimeli, Mónica Martín, José Vicente Gravette, Marisa Martínez i Adrián Cámara, a més del gestor esportiu de l’Ajuntament de Bétera, Roberto Riera.

El poliesportiu de Riba-roja va acollir la Lliga Intermunipal de Tennis de la Mancomuniat Camp de Túria ‘Escoles amigues’, organitzada gràcies a la subvenció dels XLII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en edat escolar, una iniciativa de la vicepresidència primera i conselleria de Cultura i Esport.

En l’esdeveniment van participar 5 de les 10 escoles de tennis de la lliga: L’Eliana, Riba-roja, Paiporta, Alaquàs i Xest. Més de 50 xiquets i xiquetes de 6 a 16 anys que van participar en els jocs que van proposar els seus entrenadors i que van rebre una medalla, un diploma i una tovallola per part de la Mancomunitat per a agrair la seua participació.

A cada equip també se lilliurà una copa i material esportiu. A l’acte va acudir el regidor d’esports de Riba-roja, Rafa Gómez, que va destacar el paper de l’esport per a fomentar l’esperit de comarca. Per a finalitzar l’acte l’ajuntament de Riba-roja va convidar a gelata totsels i les participants.

Del 31 de maig a l’1 de juny l’Eliana serà l’amfitrió de les finals de la lliga Intermunicipal de Futbol Sala, que es realitzaran en el pavelló municipal amb 19 equips participants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà