El Centre Ocupacional Camp de Túria rep 20 tablets de CaixaBank Riba-roja

manco

L’Associació de Pares millora la qualitat de vida dels usuaris

L’Associació de Pares del Centre Ocupacional Camp de Túria de Riba-roja ha aconseguit millorar la qualitat de vida dels usuaris del centre gràcies al suport de la sucursal local de CaixaBank, que ha concedit 20 tablets.

La directora d’aquesta sucursal juntament amb una treballadora, han estat les encarregades de lliurar tot el material electrònic valorat en 4.100 euros. Aquesta acció representa un recurs essencial que ajudarà a millorar l’experiència d’aprenentatge i participació dels usuaris del centre.

El Centre Ocupacional Camp de Túria és un servei especialitzat que ofereix suport físic, funcional i psicosocial a persones amb discapacitat intel·lectual. A més de proporcionar ocupació terapèutica i activitats de convivència, el centre també es dedica a facilitar la integració social i laboral dels seus usuaris.

Amb una capacitat per atendre a 40 usuaris, aquest centre proporciona un entorn segur i enriquidor per a aquells que no poden integrar-se en un centre especial d’ocupació o empresa ordinària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà