La Mancomunitat convoca la tercera edició dels premis TecnOK

Al concurs de microrrelats sobre el bon ús de les noves tecnologiespoden participar els alumnes de Secundaria de Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria ha obert el termini perquè els alumnes d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) de la comarca puguen participar en la tercera edició dels premis TecnOK. El termini per a presentar els microrrelats de 125 paraules finalitzarà el pròxim 23 de març .

Amb la finalitat de promoure el bon ús de les noves tecnologies, la Mancomunitat Camp de Túria ha convoca una nova edició d’aquest concurs de microrrelats per a fomentar la creativitat i l’ús de la llengua escrita com a manera d’expressió i promoció de l’esperit crític.

Cada alumne podrà presentar un text original i inèdit, escrit en castellà o valencià, sempre que no supere les 125 paraules; el títol no s’inclourà a l’hora de comptabilitzar paraules.

La temàtica dels textos ha de versar sobre el bon ús de les noves tecnologies i els escrits deuen enviar-se a tecnok@mancomunitatcampdeturia.es indicant en l’assumpte ‘Microrrelatos 2017’. Juntament amb el text hauran de figurar les dades personals de l’autor (nom, cognoms, adreça, data de naixement, centre on estudia, curs, nom del professor que actua de coordinador i el telèfon de contacte).

El termini per a presentar les narracions finalitzarà el pròxim 23 de març. Hi haurà dues categories el primer nivell (1º i 2º d’ESO) i segon nivell (3º i 4º de l’ESO). Cadascun tindrà tres guanyadors, al guanyador del primer premi se li obsequiarà amb un IPAD; al segon amb un EBOOK i al tercer amb un MP4.

El jurat estarà format per la secretària interventora de la Mancomunitat, tècnics de la UPCCA i professorat dels instituts de la comarca. El lliurament de guardons es farà en un acte públic que se celebrarà en la seu de l’ens supramunicipal a Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà