El PP de l’Eliana fitxa a la excandidata de Grupo Cívico per a la seua llista electoral

candidata pp eliana

El partit de les urbanitzacions s’integra en les files del PP

El partit de les urbanitzacions Grup Cívic Eliana que en les eleccions municipals del 2019 es va presentar en solitari ho farà el pròxim 28 de maig integrat en les files del PP.

La fundadora i candidata del partit local, Esmeralda Arroyo, de 43 anys, s’ha incorporant en la llista electoral del PP que encapçala Mará José Marco.

La candidata popular a l’alcaldía de l’Eliana ha manifestat “propose un projecte de futur en el qual cabem tots, cada vegada sumem a més veïns compromesos a aconseguir l’Eliana que mereixem”.

El Grupo Cívico l’Eliana va sumar 300 vots les passades eleccions municipals a les quals es va presentar per primera vegada per adonar-li veu a les urbanitzacions “donada la falta d’inversió durant els últims 40 anys”.

Esmeralda Arroyo ha manifestat que “jo vull un canvi a l’Eliana i només María José és la garantia d’aqueix canvi” i ha afegit que “l’alcalde socialista té abandonades les urbanitzacions, no n’hi ha prou amb algun pegat cada quatre anys de cara eleccions”.

Arroyo és en l’actualitat secretària de l’Associació de Montesol i treballa com a terapeuta i educadora infantil impartint xarrades a adolescents en col·legis. Assegura que “el motiu de sumar-nos al projecte que lidera María José és que ha sigut i continua sent l’única que ha parat atenció i ha defensat els interessos de les urbanitzacions durant aquests quatre anys”.

Els populars han convertit en una de les seues prioritats multiplicar l’atenció i les inversions a les urbanitzacions, per a María José Marco és de justícia retornar a les urbanitzacions al lloc que es mereixen i assegura que “per a això treballaré incansablement, és una de les prioritats del meu projecte”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà