Ciutadans Vilamarxant ompli la Casa de la Cultura en la presentació de Xavi Jorge

La número u del partit a la Comunitat Valenciana, Mamen Peris, va estar present

El passat diumenge, la Casa de la Cultura de Vilamarxant va omplir el seu aforament en la presentació de la candidatura de Xavi Jorge per Ciutadans Vilamarxant. La número u del partit a la Comunitat Valenciana, Mamen Peris, va acompanyar en tot moment a l’actual alcalde de la localitat.

Des del partit es va dur a terme l’emotiva i familiar presentació oficial de la candidatura i el programa amb les propostes de cara a les eleccions del pròxim 28 de maig.

L’actual regidor de Promoció Econòmica i coordinador local, Víctor Sanchis, va fer memòria de com Vilamarxant ha millorat en estos últims quatre anys, mentre que Xavi Jorge, alcalde i candidat a tornar a l’alcaldia per Ciutadans Vilamarxant va explicar una a una les propostes dirigides als veïns per tal de continuar millorant la seua qualitat de vida.

A més, la candidata a la Generalitat Valenciana per Ciutadans, Mamen Peris, va informar de les iniciatives que durà endavant per ajudar a les empreses, als professionals i a les famílies quan estiga en el govern autonòmic. Per altra banda, Peris va reconéixer el gran treball i exemple que ha sigut Xavi Jorge estos anys davant una “vertadera i útil política municipalista” i va animar a tots els assistents a que confien una vegada més en ell de cara a les urnes.

Per a finalitzar, l’alcalde de la localitat va demostrar el compromís que té amb els veïns i va recalcar que Ciutadans Vilamarxant és la veu de tots els vilamarxanters: “Tenim una força envejable perquè comptem amb el vostre suport, i perquè Vilamarxant eres tu. Hem de progressar i continuar evolucionant. Gràcies de tot cor”, va indicar el candidat Jorge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà