A qui interessa la política?

En contra del que algú ens vol fer pensar, tots no som iguals. És cert que hi ha persones a la política dedicades a ‘forrar-se’, però també es cert que en són una xicoteta minoria. Als ajuntaments de tota Espanya hi ha al voltant de 65.347 regidors i regidores de diferents partits, la gran majoria són homes i dones compromeses amb la societat i que han decidit dedicar uns anys a treballar per millorar la qualitat de vida de la gent.

Sembla que predomina entre la ciutadania la sensació de desconfiança, de falta de credibilitat i de decepció sobre els partits polítics. Per això moltes voltes sentim dir que la política només interessa als polítics, i que governe qui governe no hi haurà grans diferències. Però com ja he dit abans, tots els polítics no som iguals.

Al recent plenari del pressupost em diguren que m’agrada fer política. Doncs si, m’agrada fer política. Un mestre meu em deia que per ser una bona persona s’ha de tindre una escala de valors ben configurada, per això pense que el qui vol dedicar-se a la política ha de ser una bona persona, i per tant ha de tindre una escala de valors ben configurada; dedicar-se a la política vol dir dedicar-se a treballar pels altres, i no un altra cosa.

És hora que la ciutadania prenga possessió de la política per fer evolucionar la nostra democràcia representativa a una democràcia participativa. Eixe és l’esperit a l’hora de fer política dels socialistes de la Pobla de Vallbona. Des d’ací vull convidar a tots i totes a participar de la vida política de la Pobla, a que s’acosteu al partit sense por i a que ens feu sentir la vostra veu.

Jaume Cortina PSPV La  Pobla de Vallbona el Camp de Túria

 

 

 

Jaume Cortina
Secretari General i Portaveu del PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà