El món desbaratat de Camps

Possiblement en els propers 14 mesos, de cara a eleccions veurem com el PP comença a inaugurar coses que fa anys estan en funcionament, col·locar primeres pedres, omplir els solars de cartells anunciadors d’obres caducades en els calaixos de les conselleries, de fer campanyes institucionals amb un caràcter totalment partidista i amb missatges quasi subliminars, etc… És l’etapa desbaratada de la dreta valenciana dirigida a persones de poca capacitat discernidora entre la realitat i la ficció.

Com un encisador de serps, el president recorrerà la geografia valenciana proclamant les abundàncies i bondats de la política popular, aquella que ens ha portat a tindre mig milió d’aturats, el deute major del Regne i la imatge més tèrbola de la democràcia valenciana amb el cas Gürtel i les corrupteles d’un partit censor amb la cultura i l’art i discriminador per ideologia política.

Però per a Camps, ells ho han fet molt bé. Possiblement tenen el mateix pensament les empreses d’amics i familiars i aquells contractistes que en anys de bonança s’han omplert les butxaques sense mirament, xuplant de l’ampolla pública fins deixar-la exhaurida.

Viatges pomposos i exòtics a països estrangers per a no se sap quina missió, ni amb quina finalitat, ni molt menys dient quina productivitat porta als valencians i valencianes. Viatges que són utilitzats com a coartada per no acudir al Parlament Valencià i enfrontar-se a la fiscalització d’una mala gestió i a la crua realitat per què travessen milers de famílies que no arriben a fi de més o s’han quedat en l’atur.

Mentrestant, en la terra de la prominència popular, aquella que fa rics a un pocs i desgraciats a la gran majoria, deixa que els censors del segle XXI com Fabra, Rus o Caturla facen la feina bruta i perpetren la inquisició dels artistes, professors, periodistes, polítics, empresaris, i demés professionals que no els són afins i no combreguen amb el règim instaurat al Palau de la Generalitat.

Ja no veuen la política i els partits com un instrument útil a la ciutadania, que ha de donar respostes als problemes reals i quotidians. Han fet de la política un fi i utilitzen tots els recursos públics i privats per intentar perpetuar-se en el poder. Sense importar-los el més mínim les deficiències que patim en educació, sanitat, transport públic o infraestructures.

Viuen en un mon desbaratat, on han posat en la picota els drets bàsics de ciutadania i els principis democràtics, segrestant institucions i manipulant els mitjans públics de comunicació per crear una maquinària al servei del sistema i dels interessos d’un partit que ha perdut el nord i que ataca a destra i sinistra tot allò que es mou en una direcció que no afavoreix la seua projecció.

I per rematar-ho, s’atreveixen a voler fer-nos creure que vivim en un País d’abundància. On està?  Què no passen per les portes de les oficines del Servef? Què són invisibles el més de mig milió d’aturats? Què no escolten el que diu el mon empresarial valencià? Esta és la crua realitat i no aquella en què està immers el PP, negant que vivim un temps polític i social que necessita un canvi en profunditat i un recanvi urgent dels seus governants.

 


Francesc Garcia Latorre
Portaveu d’Iniciativa del Poble Valencià

1 Comment
  1. M´agrada la teva nota de premsa, ara sols ens falta convencer a qui pogam per a que eixe canvi politic es produeixca a les properes el.leccions. Aço es digne de difundir-ho a nivell de tirada nacional.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà