Entrevista amb Rapsodes

Rapsodes grup de hip hop del camp de Túria

Baix el segell músical de Benaguasil Mésdemil, el jove grup de hip hop referència del Camp de Túria Raposdes, integrat per Andreu Laguarda (Sintes, Samples, i Veus), Ivàn Almero alies Kapoll (Veus), Mireia Vives (Veus) i David de Matias alies Dr. Nitrofoska (DJ) comparteixen unes paraules amb el periòdic de la comarca.

Com definirieu el nou disc de Rapsodes, ‘OUIEA’?

OUIEA és un crit d’eufòria incontinguda, una dosi intravenosa d’optimisme i bones sensacions, l’energia necessària per deixar de banda els lligams maldestres de la quotidianitat i sumar-se a un desenfrenament inevitable.

Rapsodes s’atreveix amb tot, barregeu lletres d’humor, sexe, política… estils musicals que van del rock al reagge, o al dance…

No ens conformem, és a dir, hi ha tanta música i tantes coses que ens estimulen i que ens permeten viure moments especials i sentir distintes i magnífiques sensacions, que inevitablement bevem de distintes fonts per tal de fer brollar el nostre particular estil dins d´aquest boig món de la música.

Obrint Pas, La gossa sorda, Orxata Sound System, Svaters… La música en Valencià està de moda?Entrevista a Rapsodes el Camp de Túria

La música en valencia viu un bon moment, en el que respecta a propostes i qualitat, potser està de moda pero encara ho podria estar més, i esperem que no passe mai de moda.

Penseu que està suficientment valorada la música feta en valencià en els mitjans de comunicació valencians?

Hi ha molts periodistes que li donen suport, si bé la tònica general, i mitjans importants i a la tv, ni la valoren, ni la aprecien, ni res, simplement la obvien.

Que te la comarca per no anar-se’n ni a punta de pistola?

La nostra comarca, al nostre pareixer, és un molt bon lloc per viure, fa bon temps, hi ha molts pobles agradables i no excesivament grans on es pot viure de forma tranquila, i on en general pots aparcar a la porta de casa, a més tots están a prop i ben comunicats.

Està planet i es pot anar en bici a tots els llocs, tenim el Túria per a banyar-se quan apreta el calor, i la calderona a un tir de pedra per caminari gaudir de la natura. A més és el lloc on hem nascut, crescut i on vivim, i per ara es viu bé.

Sempre hi ha coses a millorar, moltes, pero poc a poc hi ha molta gent treballant per la comarca, i en l’aspecte cultural que era on mes fluixejava, de un temps cap aquí hi han diversos colectius que estan fent molta feina i moltes coses, a pesar de que el suport de les administracions municipals en la majoria dels casos es nul.

Alguna actuació pel Camp de Túria en les proximes setmanes?

Per descomptat, el proper divendres 13 de maig tenim confirmat una actuació al Camp de Tir de Llíria, a les 22:30 hores.

Per acabar, una ritma amb InfoTúria…

Amb InfoTúria la informacio no ve amb furia, ni tampoc carregada de luxuria, tan sols les millors paraules per als que som del Túria.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà