La subhasta de la parcela de les Torres de Calatrava, “fi de ‘era magalòmana del PP valencià”, segons EU

El Camp de Túria
El Consell ha anuncia este migdia que vol subhastar la parcel·la de les torres dissenyades per Santiago Calatrava. Per a EUPV, es la prova de que arriba el fi de “l’era megalòmana del PP valencià”.

José García

Segons la coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, “les obres gegantesques, els milionaris projectes d’este arquitecte, els seus sobrecostos… tot ha format part d’una època de la que el PP ara està arreplegant les seues conseqüències: unes arques autonòmiques exhaurides que obliguen al Consell a subhastar i traure diners d’on siga”.  

Sanz ha assenyalat que el “malbaratament dels recursos i la política de grans fastos que ha dut a terme el PP any rere any des que governa el País Valencià, està ara passant una factura tremenda”. La coordinadora d’EUPV afegeix: “la subhasta pública de les seus de tres conselleries és conseqüència directa de la dolentíssima gestió del PP, la qual ha portat a malvendre el patrimoni públic”.

La dirigent d’esquerres acusa al Consell de “no saber fer front a la situació de deute a la què ha sumit a la Generalitat Valenciana. Aquest govern és absolutament irresponsable i carrega en les butxaques dels valencians i valencianes una gestió que ha sigut pa per a hui i fam per a demà. Un bon exemple és, sens dubte, el que està passant amb aquestes torres de Calatrava”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà