À Punt amplia els informatius i estrena nova temporada de l’Alqueria Blanca

Bona Vesprada_À Punt_o

La sèrie torna el 5 de setembre de dilluns a divendres a les 16.30 hores

À Punt augmentarà en aquesta nova temporada l’espai dedicat als informatius, tant en televisió com en ràdio, amb noves incorporacions entre els seus presentadors, i estrena una nova temporada de la sèrie l’Alqueria Blanca.

Segons ha informat la corporació en un comunicat, a partir del pròxim dilluns cada dia a les 13 hores s’emetrà Terra Visca per a donar veu a tots els protagonistes del sector primari.

A les vesprades, el concurs de preguntes més veterà de la programació, Atrapa’m si pots, es continuarà emetent després de l’Oratge de la mà del presentador i còmic Óscar Tramoyeres, i a continuació el magazín Bona Vesprada tindrà com a protagonistes dos pobles de la Comunitat.

Després d’un increment de l’audiència del 60%, l’Alqueria Blanca porta nous personatges en l’estrena de la temporada, de dilluns a divendres a partir de les 16.30 hores.

L'Alqueria Blanca

A més, cada dilluns s’emetrà el programa d’investigació d’actualitat Zoom amb Bernar Giménez, que en el seu primer espai visita les zones més afectades pels incendis d’aquest estiu i analitza les conseqüències per al medi ambient i els seus habitants.

El rècord aconseguit per Valencians pel món aquesta mateixa setmana amb un 8% de quota de pantalla i més de 143.000 espectadors mantindrà aquesta “finestra als cinc continents” les nits dels dimecres.

Completaran les franges nocturnes dos nous formats: el nou programa d’entrevistes de Màxim Horta que farà d’amfitrió setmanal de personatges “de primera línia de la cultura, el cinema i la música”; i una edició especial del ‘talent’ musical Duel de Veus on s’enfrontaran els millors intèrprets de la primera i la segona temporada.

En matèria d’informatius, des de les 7 a les 10 hores es amitirá Els Notícies del Matí per televisió i ràdio amb Óscar Martínez acompanyat de Vanessa Gregori, que s’incorpora a l’equip més matiner.

L’Informatiu NTC migdia estarà conduït aquesta tardor per Marta Ventura i estrena un enovado espai de l’Oratge amb noves seccions de caràcter divulgatiu sobre el canvi climàtic, les seues repercussions sobre les nostres vides, curiositats relacionades amb la climatologia i major protagonisme dels espectadors.

En el NTC nit continuann Alex Sanjaime i Rosa Romero amb Samuel Borja en els esports; mentre que en els de cap de setmana s’amplia la duració de les edicions conduïdes per Victòria Maso i Mathies Muñoz amb Òscar Forés en els esports

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà