Dayan Soul, guanyadora de ‘Duel de veus, la batalla final’

Lau Sánchez, d’Elda, s’ha quedat a les portes de la victòria

Una final molt renyida i plena d’emocions va portar Dayan Soul a proclamar-se guanyadora de l’edició especial de ‘Duel de veus, la batalla final‘: ”encara ho estic assimilant. No m’ho esperava, ha sigut complicat, però he gaudit lluitant, fent el que és la meua passió. No pensava presentar-me al càsting i és el millor que m’ha pogut passar”.

Lau Sánchez, d’Elda, s’ha quedat a les portes de la victòria després d’enfrontar-se en l’últim duel de la nit a la guanyadora. Una final molt renyida, amb veus increïbles, plena d’emoció i estratègia en alguns casos. Una lluita ‘de tots contra tots’ en la qual cada duel d’intèrprets suposava l’eliminació del perdedor que el mateix jurat, format per Gisela, Sole Giménez i Arkano, determinaven en un plató de més de 800 metres quadrats situat en el centre de producció d’À Punt Media, a Burjassot.

Després de cantar ‘You make me feel like a natural woman’ d’Aretha Franklin, ‘Lady Marmalade’ de Christina Aguilera, ’Como yo te amo’ en la versió de Gloria Trevi i ‘Smells like teen Spirit’’ de Nirvana, Dayan Soul es va convertir en la guanyadora de La batalla final, posant el «punt i final» a cinc setmanes damunt de l’escenari mostrant tècnica i capacitat d’emocionar al públic.

L’equip taronja, guanyador

A més, fins a aquesta gala final no hem sabut quin dels dos equips, blau o taronja, era el guanyador. Tots dos arribaren a la final amb el mateix nombre de finalistes, per la qual cosa ha sigut en la final en la què l’equip taronja, capitanejat per Pere Aznar, es va alçar amb el títol de guanyador dotat amb un premi de tres mil euros.

En backstage, la resta de concursants que havien sigut eliminats en gales anteriors, van seguir en directe cada duel acompanyats de Víctor Lucas, director artístic d’aquesta edició. Van aplaudir, van vibrar, van plorar i van celebrar cadascuna de les actuacions. Tots ells, junt Àlex Blanquer, perfecta mestra de cerimònies, van obrir la gala interpretant el tema ‘Can’t stop the music’ de The Village People. Un numeràs propi d’una gran final!

En la línia de la resta de gales, Duel de veus, la batalla final va ser seguida pels valencians a través de la xicoteta pantalla, però també per gent de tot Espanya i Llatinoamèrica, que assisteixen a les gales a través del web d’À Punt. La final, com la resta del talent show d’À Punt produït per Illusionmedia TV, Europroducciones i PT Media, ja estan disponibles en streaming.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà