La incidència de grip es duplica i baixa la de covid en la Comunitat

vacunacion covid

La incidència del Virus Respiratori Sincitial ha descendit en 4,5 casos

La incidència de la grip en la Comunitat Valenciana s’ha duplicat en la vint-i-quatrena setmana de l’any -del 12 al 18 de juny- i se situa en 11,2 casos per cada cent mil habitants (5,3 la setmana anterior), mentre que la de covid ha baixat fins als 31,7 casos (37,4 en la vint-i-tresena setmana).

En el cas del Virus Respiratori Sincitial (VRS), la incidència també ha descendit i se situa en 4,5 casos (5,3 la setmana anterior), segons l’últim Butlletí del Sistema de Vigilància d’Infeccions Respiratòries Agudes (IRA) de la Comunitat Valenciana publicat aquest dimecres en la web de la Conselleria de Sanitat.

La incidència de les Infeccions Respiratòries Agudes -la suma dels tres virus- es va situar en la vintena quarta setmana de l’any en 446,4 casos per cada cent mil habitants, inferior als 525,9 casos de la setmana anterior, i segueix per damunt de la mitjana nacional, situada en 331,1 casos.

Aquestes infeccions respiratòries agudes van afectar especialment els menors d’entre 0 i 4 anys, que van presentar una incidència de 1.737,8 casos per cada cent mil habitants, inferior a la vint-i-tresena setmana, quan es va situar en 2.015 casos.

Pel que fa a la incidència d’Infeccions Respiratòries greus als hospitals de la Comunitat Valenciana, ha pujat fins a 13 casos en la vint-i-quatrena setmana (enfront dels 8,3 de l’anterior) i està per damunt de la mitjana nacional, situada en 8,1 casos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà