El PSOE ratifica la candidatura de Fernández Bielsa a presidir la Diputació

bielsa

L’òrgan federal ha recolza també la proposta de 12 diputats

La Comissió de Llistes de l’Executiva Federal del PSOE ha recolzat aquest dimecres la proposta de Carlos Fernández Bielsa a la Presidència de la Diputació de València, així com la llista de 12 diputats socialistes per a la Corporació que l’executiva i el comité provincial van aprovar per unanimitat.

Així ho ha explicat Fernández Bielsa, qui ha destacat que la decisió adoptada per Ferraz enforteix al partit en l’objectiu d’aconseguir un govern estable i progressista en la Diputació de València per a la pròxima legislatura.

La proposta de l’actual vicepresident de la Diputació de València per a presidir la Corporació va ser aprovada per unanimitat en la reunió de la Comissió Executiva Provincial i el Comité Provincial del PSPV celebrat el passat 7 de juny.

L’òrgan federal ha recolza també, de manera íntegra i sense canvis, la proposta de 12 diputades i diputats provincials aprovada per unanimitat tant per l’executiva com pel comité provincial i que va ser proposada pel secretari general en coordinació amb les direccions comarcals, segons les mateixes fonts.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà