Cap de setmana de pujada de les temperatures a la Comunitat

playa

S’espera un augment significativament alt per a aquest diumenge a València

La Comunitat Valenciana viurà aquest cap de setmana, l’últim del mes de juny i que inclou la nit de Sant Joan, una pujada generalitzada de les temperatures, que seran “significativament altes” el diumenge a la província de València, segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Per a aquest divendres s’espera cel poc nuvolós o buidat; temperatures sense canvis, excepte lleugers descensos de les màximes a Alacant, més acusats en el sud; i vent fluix de component aquest, amb intervals de major intensitat en el litoral de València i Alacant.

El dissabte el cel continuarà poc nuvolós o buidat i les temperatures mínimes no canviaran, però començarà l’ascens de les màximes, mentre que el vent bufarà variable fluix, amb brises a la vesprada i augments ocasionals d’intensitat en el litoral central.

El diumenge es mantindrà el cel poc nuvolós o buidat en la Comunitat Valenciana, encara que a la vesprada a l’interior de Castelló hi haurà nuvolositat i es poden produir ruixats, ocasionalment acompanyats de tempesta.

Les temperatures mínimes pujaran de manera lleugera i les màximes experimentaran un ascens generalitzat, amb valors “significativament alts” a la província de València, i el vent bufarà variable fluix, amb brises en les hores centrals del dia i augments ocasionals d’intensitat en el litoral central.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà