À Punt estrena ‘Ma mare en temps de guerra’ en el ‘prime time’ de dissabte

La producció de la BBC, ambientada en la Segona Guerra Mundial, s’emetrà en dos caps de setmana

À Punt enceta l’any amb una interessant oferta televisiva de mini sèries de qualitat per al prime time del cap de setmana. Aquest dissabte s’estrena la producció de la BBC, Ma mare en temps de guerra. Una història dramàtica de ficció de cinc capítols que s’emetrà a partir de les 22:00 hores en dos dissabtes seguits. Els dos primers capítols s’estrenen la primera setmana i els tres restants, la segona. Sense dubte, es tracta d’una interessant proposta per als espectadors que disfruten amb les maratons de sèries televisives. Per això À Punt aposta per les sèries de qualitat per a la nova temporada que comença al gener.

La sèrie ‘Ma mare en temps de guerra’ està ambientada a Irlanda del Nord l’any 1943, durant la Segona Guerra Mundial. El drama segueix la família Coyne i els seus veïns, les vides dels quals es veuen pertorbades quan una força aèria de l’exèrcit dels EUA, composta per 4.000 homes i dones en servei, estableix una base en la seua parròquia rural. Rose Coyne, mestra d’escola i mare de tres fills, es troba atrapada en un triangle amorós amb el seu espòs, Michael, i un oficial d’enllaç de la força aèria de l’exèrcit dels EUA, el capità Dreyfuss.

La història mostra el xoc cultural entre la família Coyne i els seus veïns i el batalló de soldats estatunidencs que s’instal·len en una base militar pròxima on es preparen per a entrar en el conflicte bèl·lic.

La sèrie està dirigida per Adrian Shergold i protagonitzada per Hattie Morahan (Rose Coyne), Aaron Staton (Capità Dreyfuss), Owen Mc Donnell (Michael Coyne), Eileen O’Higgins, Mia Carlin, i Michael Nevin, entre un repartiment de cares conegudes de l’escena britànica. Cal destacar també la fotografia, que recull perfectament l’ambientació dels escenaris naturals, així com la banda sonora.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà