Ciudadanos obri la campanya de les europees a Vilamarxant

campaña Ciudadanos

Peris: “L’objectiu és continuar sent la veu de tots els valencians a Brussel·les”

“Amb l’objectiu es continuar sent la veu dels agricultors, empresaris, autònoms i veïns d’Alacant, Castelló i València”, segons va explicar la presidenta de Ciudadanos Comunitat Valenciana i número 4 de la llista electoral Mamen Peris, Ciudadanos ha iniciat la campanya electoral en la Comunitat Valenciana amb la tradicional pegada de cartells amb actes en diverses localitats.

Vilamarxant, Elda, Castelló i Oropesa van acollir els actes centrals de l’inici de campanya de Cs Comunitat Valenciana a Alacant, Castelló i València en reunir els 6 candidats que formen part de la llista electoral: Mamen Peris, Luz Casas, Sebastián Moll d’Alba, Julio Pascual Lucas, Mónica Carmen Sánchez i Eduardo García-Ontiveros.

A València, l’acte central es va celebrar a Vilamarxant on la presidenta de Ciutadans Comunitat Valenciana i número 4 de la llista electoral, Mamen Peris, va participar en un sopar amb militants de les comarques valencianes i on va iniciar la campanya electoral.

Peris va animar “a tots a continuar treballant perquè Cs continue sent la veu dels valencians a Brussel·les. Defensarem els nostres productes, les nostres empreses, les nostres infraestructures a Brussel·les on es jugarà el nostre futur els pròxims anys”.

A Vilamarxant, Peris i els candidats Julio Pascual Lucas i Mónica Carmen Sánchez van estar abrigallats per un bon nombre d’afiliats que no van voler perdre’s aquest primer acte electoral.

A Alacant, l’acte de central d’inici de campanya es va celebrar a Elda on el portaveu de Cs per a aquestes Eleccions Europees a Alacant, Eduardo García-Ontiveros va recordar que “Europa ha de tindre a Cs en el parlament europeu per a ser la balança de les polítiques futures d’Europa, per a ser el que defense els interessos dels espanyols per damunt del dels partits. Per això comencem aquesta campanya electoral amb força i ganes. Perquè ser de Cs no es tria. Ser de Cs se sent”.

A Castelló a les 00.00 hores en la Plaça María Agustina, Luz Casas, candidata en les llistes de Ciutadans per a les pròximes eleccions europees, ha donat el tret d’eixida a la campanya a Castelló. En un discurs directe als castellonencs, Casas va expressar el seu ferm compromís de “portar els problemes de Castelló a Brussel·les per a intentar portar solucions des de les institucions europees”.

Casas va reafirmar la seua intenció d’advocar pels interessos de la regió en el Parlament Europeu, “treballant per solucions per a l’agricultura, la ceràmica, la despoblació rural i la sequera persistent”.

A Oropesa, l’alcaldessa d’Oropesa, Araceli de Moya, va participar en el tradicional acte d’inici de la campanya electoral amb la pegada de cartells. Per a la màxima responsable municipal d’Oropesa, “comencem la campanya amb il·lusió i més moral que l’Alcoià. Tenim la millor afiliació, estem motivats i seguirem a Jordi Cañas fins al Parlament europeu”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà