El jazz mediterrani de Ximo Tébar desembarca a l’Eliana

El Festival ‘Estiu a la Torre’ de l’Eliana inclou la Trobada de Jazz

El Festival Estiu a la Torre de l’Eliana, que inclou la XXX edició de la Trobada de Jazz, acollirà el dissabte 5 d’agost, a les 22:30 hores, l’actuació del guitarrista valencià, Ximo Tébar, que en format de quintet, interpretarà composicions i arranjaments originals amb el seu estil de fusió de jazz amb aroma mediterrània.

El compositor i productor de jazz, amb motiu del 25 aniversari del seu So Mediterrani, ha editat un nou treball ‘Soleo, The New Són Mediterrani Celebrating 25th’ (Warner), i per a arredonir ha posat a la venda el llibre ‘Ximo Tébar: la guitarra del jazz mediterrani’, escrit per José Pruñonosa i editat per Piles (Editorial de Música S.A.).

Ximo Tébar és reconegut per la premsa especialitzada internacional com un músic experimental, progressiu i innovador. Ha sigut distingit per ser el creador del Són Mediterrani, fusió de jazz i flamenc amb aroma mediterrània.

Va rebre dos premis del Ministeri de Cultura com a Millor Solista de Jazz Nacional, i també va ser premiat pel programa de TVE “Jazz entre amigos” amb dos premis “Dexter Gordon”, i l’Associació Internacional d’Educadors de Jazz (IAJE) també va premiar a Tébar a Nova York per la seua aportació en la transmissió i l’ensenyament del jazz.

La seua extensa discografia , 17 discos com a líder, els nombrosos premis que ha obtingut, les excel·lents crítiques que ha rebut, i sobretot l’eclecticisme i modernitat de la seua música li han portat a ocupar un lloc preferencial en el món del jazz actual que li reconeix com un gran coneixedor d’aquesta tradició.

Les entrades per al seu concert tindran un preu de 7 euros la general i 5 la reduïda. Es poden adquirir de forma anticipada en la web municipal www.elientrada.es.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771