L’equip sènior masculí autonòmic de CB Jovens L’Eliana aconsegueix l’ascens a Primera

A cinc jornades de finalitzar la temporada

L’equip Sènior Masculí Autonòmic del club de Bàsquet Jovens L’Eliana ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió Masculina mancant cinc jornades per finalitzar la temporada després de la victòria del passat dissabte contra l’Hota Godella B.

Així ho ha indicat el consistori elianer en un comunicat on ha detallat que el partit es va disputar a les 20.30 hores en el Pavelló Municipal de Godella amb un resultat de 66-60 en contra, encara que aquest resultat no els impedia aconseguir l’ascens a primera divisió masculina.

L’equip compost pels jugadors Josep Banyo, Roberto Benavent, Rubén Cano, Alberto Cerdán, Joan Garrido, Lucas Gimeno, Carlos Honhrath, Martín Martos, Pablo Ortola, Álvaro Peris, Gustavo Tur; ha aconseguit un ascens que es va buscar durant les últimes tres temporades i que aquest any s’ha aconseguit d’una forma espectacular mantenint-se 20 jornades invicte.

Des del club i la direcció esportiva agraeixen l’esforç i dur treball dels jugadors, així com del cos tècnic format per Jaime Blanes i Carlos Macián, del preparador físic Toni Victoria i de la fisioterapeuta Marta Arcs. També agraeixen a tots els jugadors i cos tècnic que han passat pel club durant els últims anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà