10 joves s’incorporen a l’Ajuntament de l’Eliana a través dels programes EMCUJU y EMPUJU

Treballaran des d’aquesta setmana a temps complet durant 12 mesos en diferents departaments municipals

Un total de 10 joves de l’Eliana han començat a treballar aquest dilluns a l’Ajuntament a través dels programes EMPUJU i EMCUJU, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral d’aquest col·lectiu tan castigat per la desocupació. Així, durant els dotze pròxims mesos els joves desenvoluparan les seues activitats professionals a jornada completa en diferents departaments municipals.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha donat la benvinguda a tots ells en el Saló de Plens de l’Ajuntament i els ha convidat a ‘aprofitar l’experiència real de treballar en l’administració per a donar un bon servei als ciutadans’. 

El consistori, a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL), ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana per import de 69.820 euros per a fer front a les despeses derivades de la contractació de les sis persones del programa EMPUJU: tres peons d’obres públiques, un mantenidor d’edificis, un electricista de manteniment i reparació en general i un instal·lador electricista en general.

Per part seua, el programa EMCUJU està subvencionat amb 65.960 euros per a la contractació de quatre persones titulades en les àrees de comunicació audiovisual, enginyeria d’energia, mestre d’educació primària i ADE.  

Tots dos programes d’ocupació estan dirigits a joves qualificats menors de 30 anys, amb estudis finalitzats i inscrits com a aturats en el SERVEF i en el Sistema de Nacional de Garantia Juvenil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà