La Biblioteca de l’Eliana busca fotos per al calendari 2021

L’edifici serà el protagonista de l’almanac l’any que compleix mig segle d’història

L’any vinent 2021, l’edifici de la Biblioteca de l’Eliana complirà 50 anys i, per a celebrar-ho, les imatges de la seua evolució seran les protagonistes del Calendari Municipal. L’antiga Casa de la Cultura, que acull actualment també les instal·lacions de Ràdio Túria i l’Espai Jove, patirà en 2021 la major transformació de la seua història gràcies al projecte aprovat per l’Ajuntament per a l’ampliació i modernitzant de les seues instal·lacions.

Les millores inclouran una bebeteca, unes renovades àrees d’infantil i juvenil i, a més, comptarà amb diferents punts d’accés lliure a ordinadors. La Sala d’Estudi tindrà un jardí superior i se situarà en una nova planta independent amb l’objectiu de romandre oberta tot l’any. Es dotarà d’un nou Espai Jove que reformarà la sala d’actes i es crearan diferents espais per a la realització de cursos i tallers, i que se sumaran a la sala de descans creada l’any passat.

Amb tot, l’almanac 2021 buscarà ser un reflex del que l’edifici ha sigut fins enguany i dels veïns i veïnes que han passat per ell al llarg d’aquest mig segle a través de fotografies dels moments d’estudi, dels diferents tallers de dibuix, pintura, música o de les festes de fi de curs.

Per a això, la ciutadania que vulga participar pot enviar les seues imatges antigues escanejades per correu electrònic o portar-les presencialment per a realitzar una reproducció digitalitzada i posteriorment retornades. De totes les fotografies rebudes es realitzarà una selecció per al calendari i amb la resta, es crearà un àlbum commemoratiu que es publicarà en la web municipal.

El regidor de Biblioteca, Jorge Pérez Comeche, ha convidat a elianers i elianeres a buscar entre els seus records fotografies històriques que procuren un testimoniatge gràfic pel calendari anual “d’un emblemàtic edifici que prompte lluirà renovat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà