S’arrepleguen 1.300 quilos de menjar en la Sant Silvestre

La dotzena edició de la ‘Sant Silvestre Vila de l’Eliana’, competició d’atletisme que es disputa cada any el dia 30 de desembre, s’ha convertit en la cursa més solidària del municipi: en l’edició del 2012 varen recollir-se un total de 1.300 quilos de menjar, que els corredors i les corredores donaren a l’ONG ‘Banc d’Aliments de València’, incloent-hi una generosa donació que el supermercat Marco del poble va fer per a l’ocasió.

José García

Enguany varen ser més de 600 les persones que varen participar en esta cursa que transcorre pel municipi i que permet als aficionats a l’atletisme formar part d’una prova que es pot gaudir tant per la seua vessant solidària com per la merement esportiva.

Com ja és costum en la Sant Silvestre, molts dels corredors varen acudir disfressats, fet que demostra el caràcter simpàtic d’esta prova. Des de l’organització es va voler premiar les millors disfresses de la carrera: entre els xics va guanyar un jove disfressat de col·legiala; mentre que entre les dones va guanyar un grup de xiques disfressades de cabareteres. S’hi va incloure un premi especial per a la millor disfressa infantil, que fou per a un xiquet vestit de templari.

Els premis als guanyadors de la cursa i a les disfresses els va lliurar la regidora d’Esports de l’Ajuntament de l’Eliana, Inmaculada García, i els membres del Club l’Eliana Running, que varen organitzar este esdeveniment.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà