l’Eliana informa sobre el procés d’escolarització dels xiquets nascuts el 2018

l'Eliana Camp de Túria

El procediment es tramitarà en línia en l’espai web de Telematrícula quan Conselleria l’habilite

Després de la publicació per part de la Conselleria d’Educació del calendari d’admissió i matriculació d’alumnat per al pròxim curs 2021/2022, l’Ajuntament de l’Eliana ha iniciat els tràmits per a informar del procés d’escolarització a les famílies amb fills nascuts el 2018.

Des de la Regidoria d’Educació s’està elaborant la documentació informativa per a facilitar, a les famílies que matriculen als seus xiquets per primera vegada en Infantil de 3 anys, tot allò relatiu al procediment, així com els enllaços i la informació referent a tots els centres educatius del municipi.

Tal com l’any passat, el procediment es tramitarà de manera telemàtica en l’espai web telematricula.es que la Conselleria està habilitant perquè entre en funcionament dins del calendari d’admissió previst, que serà del 25 de maig al 2 de juny, i de la matriculació prevista de l’1 al 16 de juliol.

Per a iniciar el procés d’escolarització, totes aquelles persones residents al municipi tenen a la seua disposició el formulari de contacte que s’adjunta i hauran de remetre’l com més prompte possible a l’adreça de correu electrònic educacio@leliana.es.

A més, tindran tota la informació al seu abast en l’àrea d’Educació de la web, que s’actualitzarà puntualment amb totes la novetats que es produïsquen.

Tal com ha recordat l’edil d’Educació, Eva Santafé: “com cada any, l’Ajuntament està a la disposició de les famílies, oferint assessorament i acompanyament durant tot el procediment d’admissió que es realitzarà preferentment en línia per a garantir l’escolarització de tot l’alumnat del municipi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà