Oberta la inscripció per als cursos d’estiu del poliesportiu de l’Eliana

Campo fútbol l'Eliana Camp de Túria

L’oferta esportiva, oberta fins al dimecres 30 de juny

El Poliesportiu Municipal de l’Eliana ha obert el termini d’inscripció per als cursos d’estiu 2021 de natació, tennis i activitats combinades de pilates, stretching o bodi balanç dirigides a xiquets, xiquetes i persones adultes.

El curs de natació per a menors, de 6 a 12 anys, s’impartirà en els mesos de juliol i agost en la piscina d’estiu descoberta, de 9 a 10.30 hores de dimarts a divendres. Les tarifes d’Escola Esportiva seran de 25 euros al mes per a empadronats i de 34 per a no empadronats per dues sessions setmanals distribuïdes entre dimarts i dijous o dimecres i divendres.

Per part seua, el curs de tennis s’oferirà per a menors a partir de 5 anys i per a adults, durant el mes de juliol. Aquesta modalitat esportiva s’impartirà en la Masia del Pilar, en dues pistes de terra batuda. La tarifa mensual inclou matrícula a tots els que no siguen alumnes de tennis de l’Escola Esportiva en la temporada d’hivern, amb accés a plaça per a aquesta última. El preu de la matrícula per a majors de 19 anys, per 2 hores setmanals, és de 48,08 euros i tarifa mensual de 27,24 per a les persones empadronades, mentre que per a les no empadronades la matrícula ascendirà a 52,08 euros i la tarifa mensual a 34,25 euros. Per part seua, els menors de 19 anys empadronats pagaran 33,06 euros per la matricula i una tarifa mensual de 21,23. Els menors no empadronats pagaran 40,06 euros i 28,24 euros, respectivament.

Finalment, l’opció d’activitats combinades 2+1 dirigides per a adults al juliol, s’impartiran a la sala d’aeròbic del poliesportiu i inclou una modalitat d’activitat dirigida (pilates, stretching o bodi balanç) amb dues hores d’entrenament setmanal. La tarifa mensual inclou, així mateix, matrícula per a tots, amb accés a plaça per a la temporada d’hivern de les Escoles Esportives. No obstant això, les persones interessades a realitzar una tercera hora setmanal, en la mateixa o diferent modalitat esportiva, poden fer-ho abonant un suplement. La matrícula serà de 33,06 euros i la tarifa mensual de 21,23 euros per als veïns i veïnes i de 40,06 euros la matrícula i mensualitat de 28,24 per a les persones no empadronades en la localitat.

Els fulls d’inscripció es poden recollir i entregar presencialment en les oficines del Poliesportiu o a través del telèfon 96 274 00 55, facilitant una adreça de correu electrònic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà