L’Eliana organitza un simulacre d’incendi en Entrepins

L’objectiu és garantir una capacitat de resposta eficient davant un hipotètic cas d’incendi

L’Ajuntament de l’Eliana, i en el dins del Marc del Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals, s’ ha realitzat un simulacre amb l’objectiu de millorar la formació i la coordinació de les entitats i col·lectius potencialment implicats, en llaures a garantir una capacitat de resposta el més eficient possible davant un hipotètic cas d’incendi. El propi pla preveu el desenvolupament periòdic de simulacres i, en aquesta ocasió, ha tingut lloc a la urbanització Entrepins de la localitat.

D’aquesta manera el Consistori, en col·laboració amb el Parc Provincial de Bombers i altres organismes, ha centrat l’actuació aquest matí especialment a l’entorn dels carrers Benifaió i adjacents.

El simulacre ha instal·lat un Lloc de Comandament Avançat (LCA) del qual ha format part l’alcalde, Salva Torrent, des d’on es coordinen les labors de control i extinció de l’incendi, i amb la participació del Consorci Provincial de Bombers, de la Policia Local de l’Eliana i de les Brigades Forestals de la Diputació de València. A l’actuació, així mateix, han estat convidats els responsables tècnics i polítics de les localitats veïnes de Riba-roja del Túria i Paterna.

La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, ha agraït la col·laboració i participació dels veïns de la zona, en la mesura que és important estar preparats i conéixer com actuar en un cas com aquest. “Continuem treballant en els plans d’especial autoprotecció com el d’Entrepins, que és la zona de major risc del municipi, i posant més mitjans per a poder previndre els riscos d’incendi”, ha assegurat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà