L’Eliana convoca les ajudes a l’escolarització i les beques per a l’estudi de música i dansa

Ajuntament de l'Eliana

El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert del 12 de juliol al 6 d’agost

Un any més l’Ajuntament de l’Eliana ha convocat les subvencions, en règim de concurrència competitiva, destinades a l’escolarització de menors de 0 a 3 anys i les beques per als estudis de música i dansa, en les quals invertirà un total de 18.500 euros.

La primera té com a objectiu fomentar i donar suport a l’accés a l’escolarització no obligatòria dels més menuts i menudes de l’Eliana, facilitant així l’accés a l‘Educació Infantil i contribuint a remoure els obstacles que ho impedeixen o dificulten, donat el caràcter privat dels centres que la imparteixen. D’aquesta manera el consistori invertirà un total de 13.000 euros per a subvencionar, amb fins a 80 euros, les despeses mensuals derivades de l’escolarització en Escoles infantils de l’Eliana d’Educació reglada.

Per part seua, les beques d’estudis artístics tenen com a objectiu la promoció, foment i suport a l’aprenentatge, perfeccionament, la pràctica i creativitat en els camps de la música i de la dansa, i estan dirigides a elianers i elianeres menors de 25 anys, que cursen estudis professionals de grau elemental, professional i/o superior d’ensenyament reglat. Així se subvencionaran amb fins a 300 euros les despeses de matrícula o amb fins a 60 euros al mes per a les despeses mensuals i la inversió total ascendirà a 5.500 euros finançats amb càrrec del pressupost 2021.

El termini per a presentar les sol·licituds de totes dues convocatòries s’obrirà el 12 de juliol i finalitzarà el 6 d’agost i es podrà realitzar en el Registre General de l’Ajuntament, a través de la Seu Electrònica o en els serveis administratius del Centre Sociocultural. Tota la documentació sobre totes dues convocatòries, bases i annexos es troben publicades en l’apartat de Tràmits de la Seu.

Les persones interessades a rebre més informació poden escriure al correu electrònic subvencions@leliana.es o cridar al telèfon 96 275 80 30 i marcar l’extensió 502, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

La responsable de l’àrea d’Educació, Eva Santafé, ha ressaltat la importància d’aquestes i altres ajudes municipals per a reduir la pressió econòmica de les famílies en un context com l’actual. “Amb elles el consistori busca construir una societat més igualitària, reduint al màxim la bretxa econòmica i social”, ha manifestat l’edil.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.