20 joves s’incorporen al programa ‘L’Eliana Et Beca 2021’

l'eliana et beca 2021

Els i les estudiants de la localitat ha iniciat aquest dilluns les seues pràctiques formatives a l’Ajuntament

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, i l’edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, han rebut aquest matí a l’Ajuntament als 20 beneficiaris i beneficiàries del programa ‘l’Eliana et Beca’. D’aquesta manera, els estudiants de cicles formatius i universitaris d’entre 18 i 30 anys realitzaran durant els mesos de juliol i/o agost les seues pràctiques formatives en diferents àrees del consistori com ara urbanisme, esports, informàtica o comunicació.

Com a novetat, aquesta convocatòria ha inclòs a joves amb qualsevol títol universitari i/o cicles formatius de grau mitjà i superior per a dinamitzar l’Espai Jove durant l’estiu. Aquest programa, que compta amb una inversió de 22.860 euros, es complementarà amb altres 21 beques a la tardor. Totes elles estaran dotades amb un import de 500 euros bruts mensuals.

Torrent ha donat la benvinguda als i les joves, que divendres passat van assistir a una primera jornada de presa de contacte amb els seus companys i amb dinàmiques de grup. “Des d’ací us animem a aprofitar aquesta experiència i a conéixer de prop l’administració durant aquests mesos”, ha comentat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà